Z Prahy na východ, do Orlických hor a Podorlicka

24.02.2014

Z Prahy na východ, do Orlických hor a Podorlicka

Jako každoročně se i v letošním roce destinace Orlické hory a Podorlicko přijela představit obyvatelům Prahy na veletrh Holiday World, který se konal ve dnech 20. – 23. 2. 2014 na holešovickém výstavišti. Jeho návštěvníci si mohli informace z Orlických hor a Podorlicka odnést hned z několika kontaktních míst. Svůj stánek zde měla města Ústí nad Orlicí a Česká Třebová, v expozicích Královéhradeckého a Pardubického kraje zajišťovala prezentační materiály destinační společnost Orlické hory a Podorlicko ve spolupráci s pracovníky z informačních center Orlické Záhoří, Letohrad a Tvrzi Orlice.

Biatlon vede ...

Biatlonista Ondřej Moravec z Letohradu Biatlon jednoznačně na zimní olympiádě v Soči jednou z nejvýraznějších disciplín českých sportovců. Určitě jste všichni s nimi prožívali všechny závody, ve kterých český tým získal celkem 5 medailí. Jedná se o historicky nejúspěšnější zimní olympiádu, na které se letohradský rodák a člen místního biatlonového klubu Ondřej Moravec podílel celkem 3 „plackami“ z drahých kovů. Setkání fanoušků s Ondřejem Moravcem proběhne 27. 2. 2014 v 16. 00 na Václavském náměstí v Letohradě. www.letohrad.eu

Balíčky pobytových zážitkových programů ...

Orlické hory a Podorlicko navázaly spolupráci s cestovní kanceláří T SPLIT TOUR Trutnov a jejím prostřednictvím nabízí klientům přehlednou nabídku zajímavých pobytových a zážitkových balíčků, které zde koupí za stejné ceny, jako přímo u poskytovatelů služeb. Aktuálně sledujte např. nové pobytové balíčky Tvrzi Orlice v Letohradě, hotelu Studánka v Rychnově nad Kněžnou či Relaxační pobyt na Kramářově chatě na Suchém Vrchu. Také cestovní kancelář Donamo z Uherského Hradiště zařadila Orlické hory do prodeje a v srpnu se s ní můžete vypravit Orlickými horami na kole s pobytem v Hostinci U Hubálků v Kostelecké Lhotě. www.tsplittour.cz www.donamo.cz