Orlické hory – když je mi zima!

13.10.2014

zdroj: DSOHP

Téma roku Orlických hor a Podorlicka, to je nejnovější marketingový projekt destinační společnosti Orlické hory a Podorlicko. V létě jsme měli možnost vidět jeho první část, ve které bylo komunikováno téma Krásná díky Orlickým horám, zaměřené především na ženy. V rámci kampaně vznikla image microsite www.krasnadikyhoram.cz, která může být díky rubrikám „S dítětem“ a „Kde odložit muže“ inspirací pro celou rodinu. Celá kampaň pak s mírnou nadsázkou, vtipem a netradičním způsobem prezentuje tradiční, milou a rozmanitou nabídku destinace Orlické hory a Podorlicko.

Nyní se však blíží zima a právě zasněžené kopce lákají do Orlických hor nejvíce návštěvníků. Co ale můžete dělat v Orlických horách a podhůří, když už vám je na kopci zima nebo když nám počasí v zimě nepřeje? „Orlické hory – když je mi zima“ bude další velké téma v pokračující kampani, kterou destinační společnost Orlické hory a Podorlicko chystá na období prosinec - březen a vy se máte určitě na co těšit.

www.krasnadikyhoram.cz