„Infocentrum na kolečkách“ zůstává na Haničce do konce října!

05.09.2016

zdroj: DS OHP

InfoBUS Orlických hor a Podorlicka – "infocentrum na kolečkách" byl celou prázdninovou sezónu k dispozici návštěvníkům na sedle Panského Pole u Rokytnice v Orlických horách. Zval nejen svým vizuálem k zastavení a návštěvě, ale především na další krásná místa v turistické oblasti Orlických hor a Podorlicka. Díky širokému spektru propagačních materiálů a map, jste zde mohli získat řadu tipů na výlety, víkend či dovolenou a především pak ucelenou nabídku hlavních turistických atraktivit této destinace.

Nedostali jste se za celé prázdniny na Panské Pole? Nesmutněte… InfoBUS zůstává až do konce měsíce října!!!

Najdete ho ale přímo u Tvrze Haničky. InfoBUS bude v provozu v měsíci září a říjnu, každou sobotu od 9,30 -15,00 hodin a neděli včetně státních svátků od 9,30 – 14,00 hodin, veškeré materiály jsou pro návštěvníky zdarma.

V InfoBUSu můžete zanechat i vzkaz Orlickým horám a Podorlicku a to v „KNIZE NÁVŠTĚV“, podělit se tak o své zážitky a zkušenosti s pobytem v destinaci, sdělit své podněty i přání, stejně tak, jako pan Josef Diblík ze Sopotnice. Jsme rádi, že jsou turisté v Orlických horách a Podorlicku spokojení :-)

Aktivitu realizuje Destinační společnost Orlické hory a Podorlicko za finanční podpory firmy AudisBUS, města Rokytnice v Orlických horách, Pardubického a Královéhradeckého kraje.