Turistické noviny zima 2017/ jaro 2018

21.11.2017

zdroj: DSOHP

Destinační společnost Orlické hory a Podorlicko jako každoročně před zimní sezónou chystá vydání Turistických novin zima 2017/ jaro 2018.

Tématem turistických novin budou "Zlaté ručičky Orlických hor a Podorlicka". Zlaté české ručičky je známé rčení, které nás provází po mnoho generací a skrývá úctu k rukodělné šikovnosti našich krajanů, místním řemeslům i manuální práci. I dnes toto rčení stále platí, ač je čím dál vzácnější.  Orlické hory a Podorlicko mají dosud místa poctivé výroby, místa, kde budete moci nahlédnout třeba pod ruce řemeslníkům. Místa, která mohou být i zajímavým tipem na originální dárky. Pozveme vás ale také za zážitky z rukou kuchařů a doporučíme, kde se zrelaxovat a nabrat nových sil. Vždyť zdraví a svůj život máme ve svých rukách! Ruku v ruce s paní zimou vám přineseme tipy, kam na běžky, zimní túry i na první jarní procházky, a k ruce pro vás nachystáme i pár novinek, které se vám můžou hodit! V Orlických horách a Podorlicku budete zaručeně v dobrých rukách!

Turistické noviny budou opět k dispozici nejdéle v polovině prosince zdarma na všech informačních centrech destinace nebo ke stažení na www.mojeorlickehory.cz/tiskoviny.

Tato aktivita byla realizována za finanční podpory Pardubického kraje.