VII. ročník ankety Kraj mého srdce

27.11.2018

Redakce KAM po Česku a veletržní společnost INCHEBA Praha připravily pod záštitou Asociace krajů ČR v pořadí již VII. ročník oblíbené internetové ankety Kraj mého srdce.

Cílem ankety je zmapovat názory lidí, jaký kraj je podle nich ten nejoblíbenější z pohledu celkem deseti volnočasových aktivit. Máte rádi aktivní turistiku, zážitky a adrenalin, nebo si raději odpočinete v lázních a užijete si kvalitní wellness? Kde jste si užili nejlepší letní či zimní dovolenou? Zavzpomínejte na nejkrásnější zážitky a hlasujte online na turistickém portálu www.kampocesku.cz.

V každé kategorii musíte označit tři preferované kraje. Úspěšné odeslání hlasování vám potvrdí zpráva, ale nezapomeňte, hlasování končí 31. 1. 2019 ve 24.00 hod.

Rádi byste podpořili Orlické hory a Podorlicko? Co pro to musíte udělat? Stačí jen zaškrtnout ve Vámi zvolené kategorii Královéhradecký i Pardubický kraj, jelikož Orlické hory a Podorlicko přesahují právě přes tyto oba kraje.

Děkujeme Vám všem za případné hlasy!

Hlasovat můžete zde http://www.kampocesku.cz/anketa a nezapomeňte, soutěží se o zajímavé ceny.