Lyžování bez front? Zkuste Čenkovice!

21.12.2011

Chcete si užít pořádnou lyžovačku? tak zamiřte do skiareálu Čenkovice, který nabízí takřka 4,5 kilometru sjezdovek různé délky a obtížnosti vybavených technickým zasněžováním. Jsou vhodné pro děti i rodiče, začátečníky i pokročilé aktivní lyžaře a snowboardisty. na své si tady přijde opravdu každý.

Velkou výhodou je, že se tu vyhnete čekání v dlouhých frontách na vlek. K dispozici je zde lanová dráha a šest lyžařských vleků s celkovou kapacitou přes 5 tisíc osob za hodinu. Horkou novinkou pro letošní sezonu je zprovoznění dvousedačkové lanové dráhy „Třebovská dvojka“, která nahradila dva zastaralé lyžařské vleky. Nová lanovka poskytne lyžařům vyšší přepravní komfort a rozmanitost.

V horní části sjezdovky vznikne nová, modrá sjezdovka, jež se vyhne takzvanému „padáku“. Tím se ještě zvýší přitažlivost střediska zejména pro lyžující rodiny s dětmi. Naprostou samozřejmostí je možnost večerního lyžování, dopravy do Čenkovic pravidelnými linkami skibusů nebo využití bezplatného velkokapacitního parkoviště. Areál se může pochlubit též bohatou nabídkou doplňkových služeb, jako jsou například lyžařské školy, půjčovny lyžařského a snowboardového vybavení, servis, úschovna, restaurace a občerstvení či informační centrum.

zdroj: Destinační společnost Východní Čechy

Lyžování bez front? Zkuste Čenkovice!, zdroj: Destinační společnost Východní Čechy