Vleky v Čenkovicích budou v sezoně 2014/2015 nejlacinější

02.12.2014

Společnost SPORTES Svitavy a TJ Čenkovice společně, pro sezonu 2014 - 2015, nabídnou tři vleky na sjezdovkách Svitavská, Vigona a Čenkovická, a to pod jednotným červeným skipasem. Naše motto je: „Lyžování pro všechny za nízkou cenu“.

V nadcházející zimní sezoně 2014 - 2015 budeme nejlacinější a všem lyžařům
slibujeme, že umíme na konkurenci reagovat i v průběhu sezony. Jsme si vědomi, že nenabízíme přepravu na sjezdovkách moderními sedačkami, ale vleky. Jsme si vědomi, že lyžaři musí k našim sjezdovkám dojít. Ale jsme si také vědomi, že nabízíme nejlepší sjezdovku v Čenkovicích, kde sjezdovka Svitavská tvarem a každoroční kvalitní povrchovou úpravou dokáže nadchnout náročné lyžaře.

Dále nabízíme dvě méně náročné sjezdovky Vigona a Čenkovická, které jsou vhodné nejen pro začínající lyžaře, ale i pro pohodové lyžování dětí, mládeže a dospělých v každém věku. Navíc sjezdovky Vigona a Čenkovická jsou osvětleny a nabízejí večerní lyžování. Doplňující občerstvovací služby a zcela rekonstruovaný skibar na chatě Na Vleku je samozřejmostí.

Naším smluvním partnerem je místně působící lyžařská škola a školička pro nejmenší, součástí je půjčovna a servis lyžařského vybavení. K ubytování nabízíme chatu Na Vleku a chatu Vigona, včetně penzionu Vigona, a to vše přímo na sjezdovkách a s parkováním pro ubytované. Věříme ve sněhové podmínky, věříme v zájem lyžařů o lyžování v Čenkovicích a chceme to podpořit výrazným snížením cen jízdenek na vlecích. Plánujeme zahájení lyžování od 13. prosince, otevření sezony prvním veřejným závodem o Čenkovický pohár v sobotu 20. prosince. Vánoce a Nový rok oslavíme na našich sjezdovkách. Upřímně vás všechny zveme.

Jaroslav Kytýr

Čenkovice - Ski areál Buková hora