Skiresort Buková hora

04.12.2014

Spojuje SKIPARK Červenou Vodu a SKIPARK Čenkovice a je orientován na rodiny s dětmi, pro které jsou zde vytvořeny vynikající podmínky. Resort nabízí dvě sedačkové lanovky. Na straně Červené Vody se svezete nejlepší sedačkovou lanovkou České republiky, která je jako jediná vyhřívaná a s plexi bublle krytem.

Najdete tu také dvě nejdelší sjezdovky Orlických hor, celkem více jak 7km převážně modrých rodinných sjezdovek. V obou údolích na dojezdu sjezdovek čekají na lyžaře a snowboardisty restaurace, apres bary i bufety rychlého občerstvení. Také půjčovny, servis a lyžařská škola jsou samozřejmostí, nabízí celoroční testcentrum nových modelů lyží Dynastar a Rossignol.

Dva snowparky s více jak 30 překážkami, realy, boxy a skoky jsou opět jednou z největších nabídek v ČR. Moderní KID park s pomou, snowtubingem, dětským hřištěm a zázemím je skvělým terénem pro naše nejmenší i začátečníky v pokročilejším věku. Týmy zaměstnanců obou Skiparků se moc těší na Vaši návštěvu.

Dorazte, máte to za bukem!

zdroj: Destinační společnost Orlické hory a Podorlicko

Skiresort Buková hora, zdroj: Destinační společnost Orlické hory a Podorlicko Skiresort Buková hora, zdroj: Destinační společnost Orlické hory a Podorlicko