Veletrh Holiday World Praha 2016

22.02.2016

zdroj: DSOHP

Holiday World představil nejen širokou prezentaci 46 zemí, ale i kompletní zastoupení domácích regionů pod společným názvem Region World. Atraktivní součástí mezinárodního veletrhu byl rozsáhlý doprovodný program pro odborníky (semináře, prezentace, konference aj.). Laickou veřejnost kromě nabídky individuální dovolené a zájezdů přilákala přehlídka cestovatelských filmů, autogramiád a výstav cestovatelských fotografií WorldFilm a Expediční kamera. Souběžně s veletrhem Holiday World probíhal 10. ročník veletrhu Top Gastro & Hotel.

Destinační společnost Orlické hory a Podorlicko prezentovalo svoji nabídku ve společné expozici Královéhradeckého a Pardubického kraje, který již podruhé v tomto roce spojil síly a prezentuje turistickou nabídku pod značkou Východní Čechy.

Prezentační pult destinační společnosti Orlické hory a Podorlicko navštívili především rodiny senioři, které zajímala nejen aktuální zimní nabídka, ale hlavně novinky a možnost trávení prodloužených víkendů a to nejen v zimním, ale hlavně v nadcházejícím letním období. Informace čerpali ze sezónních propagačních materiálů – tradice a řemesla, historická sídla, zámky na řece Orlici a dovolená na venkově, map, turistických novin. Byl ale také velký zájem o oblast cykloturistiky a gastronomických zážitků především pivovarů.