Na Rampušákově trůně si můžete přát…

05.06.2016

zdroj: DS OHP

Vrchol Bukové hory se skalním výběžkem, který se ční nad údolím Čenkovic z jedné strany a údolím Červené Vody ze strany druhé, si Rampušák natolik oblíbil, že si zde udělal i svůj trůn.  Je to tak pro něj pohodlnější, může tak dohlížet na krajinu a zvířata. Rampušák je samozřejmě velkorysý a kdokoli si potřebuje odpočinout, může se pohodlně na trůn usadit a to ve Fitresortu Buková hora.

Do království vládce Orlických hor „Rampušáka“ na vrcholku Bukové hory se můžete vydat nejen pěšky či na kolech, ale i vzduchem! Okolí Bukové hory je malebné a láká k procházkám i těch nejmenších. Nejméně náročná trasa pro pěší i cyklisty vede z Červenovodského sedla po vrstevnici. Má tu zastávku i cyklobus. Samozřejmě lze vyrazit jak z údolí Čenkovic, tak Červené Vody. To už je úkol pro zdatnější. A pohodovou variantou je použití jedné z lanových drah, tedy přistání na vrcholku Bukové hory přímo ze vzduchu.

A víte, co se traduje? Kdo na trůn usedne se zavřenýma očima s přáním, splní se mu do jednoho roku.

Tak určitě zavítejte a nezapomeňte si něco přát!

www.skibukovka.cz