Turistické noviny pro Východní Čechy léto 2016

06.05.2016

zdroj: DS OHP

První společné "Turistické noviny pro Východní Čechy léto 2016" vznikly letos poprvé za podpory obou krajů a jsou jejich společným dílem. Od prvního květnového týdne jsou k dispozici na několika různých místech obou krajů a částečně i v dalších okolních krajích. Dále jsou k dispozici pro turisty a čtenáře ve všech informačních centrech turistických oblastí zastoupených v těchto novinách. Nabídka v novinách pokrývá území obou krajů, které je širokou veřejností tradičně vnímáno jako Východní Čechy. Vydala je Destinační společnost Východní Čechy a Odbor regionálního rozvoje, grantů a dotací Královéhradeckého kraje. Ve společných turistických novinách se čtenáři na šestnácti stranách dozvědí zajímavé tipy na výlety, jsou jim představeny nejvýznamnější novinky na nadcházející letní turistickou sezonu.  Turisté také v novinách najdou hned několik tradičních akcí všech deseti prezentovaných turistických oblastí, z kterých si turista zajisté vybere.

Turistické noviny Východní Čechy 2016 ke stažení zde.