Zima 2017/18 ve Skiresortu Buková hora

24.11.2017

Příprava sezóny ve Skiresortu Buková hora: Lepší sněhové podmínky, více možností online i Olympiáda pro děti

Počasí venku dává tušit, že se blíží období teplých kabátů, vůně svařáku, ranního škrábání aut a především hor a sněhových radovánek. Skiareál Buková hora plánuje pro zimní sezónu 2017/2018 mnohé novinky. Oprašte lyže, snowboardy i běžky a potěšte se s námi nad tím, co letošní zima přinese. Často jsme dotazování, co děláme během léta. Odpověď je prostá – během horkých prázdninových dní pro vás pečlivě plánujeme zimu plnou pohody, sněhu a zábavy. Protože chceme návštěvníkům stabilně přinášet dobré sněhové podmínky, rozhodli jsme se znovu investovat do systému zasněžování. Pokud letošek přinese mírnou zimu a podmínky pro lyžaře nebudou přívětivé, jsme připraveni proti sněhové nepřízni bojovat. Do změn se pustíme i přímo na svahu. Rádi bychom vám dopřáli větší variabilitu při kombinování tratí a proto jsme realizovali průsek mezi sjezdovkami Třebovská a Svitavská. Pevně věříme, že si novinku oblíbíte.

Olympiáda dětí a mládeže 2018

Po 15 letech se do Pardubického kraje vrací Olympiáda dětí a mládeže, jejímž oficiálním maskotem se stane sympatická klokanice Bibi Olympia. Během února 2018, kdy se světoví sportovci vydají na zimní olympiádu do Jižní Koreje, ožije olympijskou atmosférou i Pardubický kraj. Zapojí se více než 1300 žáků z celé republiky. Jednotlivé disciplíny budou probíhat na 7 sportovištích Pardubického kraje, mezi které se zařadí i Buková hora, kde se uskuteční lyžařské disciplíny. Jsme poctěni, že se budeme podílet na psaní příběhů mladých, talentovaných sportovců.

Bez front a tlačenic rovnou na svah

Pro zvýšení uživatelského komfortu přinášíme i mnoho změn v rámci služeb. Intenzivně pracujeme na zkvalitnění online systému s cílem umožnit vám po příjezdu do areálu zamířit rovnou na sjezdovky a vyhnout se tlačenicím a frontám u pokladen. Nově si celým procesem odbavení budete moci projít v teple domova, vše potřebné vyřídíte s předstihem prostřednictvím našeho e-shopu.

Inovacemi prošel i webový rezervační systém ubytování, jež jsme zmodernizovali tak, aby byl pro uživatele přehledný a nabídl mu komfort bezpečného a intuitivního prostředí. Věříme, že změny našim zákazníkům zjednoduší proces výběru i následného zamluvení přenocování u nás.

Zima plná pohody „za bukem“

Zima je za humny, proto ji „za bukem“ pozorně vyhlížíme. Vydejte se za námi do Bukové hory a užijte si sjezdovky o celkové délce více než 8000 m, moderní systém vleků a lanovek i tras pro běžkaře. K dotvoření atmosféry vám dopomůže zbrusu nové ozvučení, areálem se budou linout písně z multižánrového rádia bez reklam. Doufáme, že letošek přinese pořádnou sněhovou nadílku a společně prožijeme sezónu plnou zimních radovánek a vydařených lyžovaček.

zdroj: Destinační společnost Orlické hory a Podorlicko

Skipark Červená Voda Skipark Červená Voda Mlýnický Dvůr Skipark Čenkovice