Nový turistický průvodce Orlických hor a Podorlicka

27.06.2016

zdroj: DS OHP

Turistický průvodce „Orlické hory a Podorlicko“ je další z volné řady průvodců nakladatelství Soukup & David, které představuje Česko v duchu sloganu „Česko všemi smysly“. Popisuje celou oblast Orlických hor od Olešnice v Orlických horách přes Zemskou bránu až po Čenkovice a Podorlicko od Opočna přes Týniště nad Orlicí a Choceň až po Českou Třebovou a Krasíkov s Tatenicemi v údolí Moravské Sázavy.

V úvodu průvodce shrnuje obecné informace o turistické destinaci Orlické hory a Podorlicko, věnuje se přírodě, historickým a technickým památkám, možnostem aktivního trávení volného času – cykloturistice, pěší turistice, vodáctví či lyžování. Nechybí ani zajímavosti, perličky či příběhy a pověsti.

Turistický průvodce je rozdělen do 12 hlavních kapitol totožných s významnými turistickými centry. V každé kapitole jsou popsána krásná místa dané lokality. Nechybí ani soubor praktických informací včetně otevíracích dob, zajímavých akcí, vybraných ubytovacích kapacit i dalších tipů pro volný čas - od kultury až po adrenalinové sporty.

Průvodce vyšel za podpory Královéhradeckého a Pardubického kraje a jako již tradičně je doplněn souborem vstupenek a slevových poukázek platných až do roku 2019.

Tohoto turistického průvodce si můžete zakoupit v informačních centrech destinace Orlické hory a Podorlicka, u poskytovatelů služeb, ale také na prezentačních akcích, kterých se bude destinační společnost Orlické hory a Podorlicko účastnit. Seznam prodejních míst a prezentačních akcí najdete níže.