Turistické noviny léto/podzim 2017

03.07.2017

zdroj: DS OHP

Destinační společnost Orlické hory a Podorlicko jako každoročně před letní sezónou vydala Turistické noviny léto/podzim 2017.

Tématem turistických novin jsou "Magická místa Orlických hor a Podorlicka". A co mají magická místa společného s turistikou? Pozveme vás nejen na barokní cesty po zdejším kraji, ale také na magická a poutní místa, do přírody na místa dalekých rozhledů, za dobrým jídlem, kulturou a krásnými zážitky. Putování po Orlických horách a Podorlicku se může stát výletem do historie starých řemesel, připomeneme si slávu orlického skla, světově proslulé vamberecké krajky, a dalších uměleckých řemesel jako je sochařství, kamenictví nebo východočeské loutkářství. Region nabízí množství muzeí s unikátními sbírkami, které jinde v České republice nenajdete. Tedy vzhůru do Orlických hor a Podorlicka! Přejeme vám příjemně strávené chvíle v tomto vlídném a rozmanitém kraji. Uprostřed novin najdete mapu regionu s vyznačenými informačními centry a nabídkou zámků, hradů a tvrzí. Součástí novin je i kalendář akcí, tak si stačí jen vybrat v jakém období k nám vyrazíte.

Turistické noviny jsou již od úterý 4. 7. 2017 k dispozici zdarma na všech informačních centrech destinace nebo ke stažení zde.

Letní vydání Turistických novin Orlických hor a Podorlicka vyšlo za finanční podpory firmy Z+M servis s.r.o.

Nový partner pro firmy i instituce v regionu Orlických hor a Podorlicka

Česká společnost Z+M servis, spol. s r.o., člen skupiny  Z+M GROUP, která se specializuje na poskytování služeb a dodávky produktů v oblasti tiskového prostředí a vše pro kancelář, má nové kontaktní místo v Opočně. Na trhu působí již od roku 2000 a během své více než 15-ti leté působnosti se stala přední firmou v oboru jak v České republice, tak na Slovensku.

„Nabízíme výpočetní techniku, kancelářské potřeby, vybavení skladů, úklidovou drogérii, nábytek, osobní ochranné pomůcky. Nabídka služeb pro kanceláře byla navíc rozšířena o reklamní a propagační služby, oblíbené jsou multimediální produkty pro školy, ale zajišťujeme také dotační management projektů Evropské Unie či digitalizaci a vytěžování dat. Do struktury společnosti patří i divize s velkoobchodním prodejem spotřebního materiálu“, přibližuje rozsah služeb Karel Kalecký, obchodní manažer firmy Z+M servis s.r.o., která si zakládá na osobním přístupu.

Skupina Z+M GROUP se od svého vzniku dynamicky rozvíjí a v současné době zaměstnává více než 460 zaměstnanců. Všechny produkty a služby je firma schopna dodat v režimu tzv. „náhradního plnění“ dle zákona o zaměstnanosti č. 435/2004Sb, neboť na zřízených nebo vymezených chráněných pracovních místech zaměstnává rovněž osoby s omezenou nebo sníženou pracovní zařaditelností. Hlavní sídlo firmy, včetně veškeré výroby a skladů je soustředěna v Ostravě. V nabídce naleznete produkty všech předních světových výrobců. Společnost je dnes autorizovaným partnerem značek ACER, DELL, EPSON, ESET, HP, KYOCERA, LENOVO, SAMSUNG, XEROX a jiných.

Pro zajištění adekvátní plošné podpory a obsluhy všech zákazníků jsou zřízeny obchodní pobočky v Brně, Praze a Slovenské Čadci. V Opočně firmu najdete v ulici Nádražní 169, v sídle firmy Pultar&partneři s.r.o.

Kontaktní osobou je pan Karel Kalecký, tel: 725 255 393, e-mail karel.kalecky@zmservis.cz, www.zmservis.cz, www.vasekancelar.cz