Soutěž Cyklopecky Východní Čechy zná vítěze za uplynulý rok

20.11.2020

Hlavní výhru elektrokolo si odvezl výherce z Lanškrouna, další výherci získali horské kolo, koloběžku, dárkové poukazy na služby ve Spa resortu Tree of Life v Lázních Bělohrad a v Kongres hotelu Jezerka, poukazy na nákup v prodejnách Cyklo Point a spoustu dalších cen. Mezi dvaceti vylosovanými vítězi byli cestovatelé jak z Pardubického, tak i Královéhradeckého kraje, ale také z jižních Čech, Prahy či jižní Moravy. Seznam všech výherců najdete na stránkách soutěže www.cyklopecky.info

V letošním roce se do soutěže zapojilo celkem 1862 účastníků (o polovinu více jak loni), kteří poslali vyplněnou hrací kartu s minimálně třemi razítky získanými na cyklotrasách. Mezi účastníky se však našlo 17 nadšenců, kteří projeli všech 15 okruhů a získali tak zvláštní cenu organizátora soutěže. Bylo i mnoho těch, kteří se trasami inspirují, ale razítka nesbírají. Hlavním cílem soutěže je přinést tipy pro výlety a představit zajímavá místa, památky a přírodní krásy východních Čech.

Soutěž již tradičně organizovala Destinační společnost Východní Čechy ve spolupráci s Pardubickým a Královéhradeckým krajem. Pět tras vedlo přes oba kraje a zbylých deset bylo rozděleno mezi Pardubický a Královéhradecký kraj. Informace o trasách a pravidlech soutěže informuje web www.cyklopecky.info a aktuální tipy na výlety najdete také na Facebooku „Cyklopecky Východní Čechy“.

A postřehy soutěžících? Alespoň pár z mnoha, které nás přesvědčili, že tato práce má smysl.

„ Díky Vaší soutěži jsem se donutil začít něco dělat pro fyzickou kondici. Určitě se dalšího ročníku zúčastním,“ napsal Petr M., Hostinné.

„Byli jsme ve vašem kraji na dovolené a v infocentru si vzali letáček Cyklopecek a jezdili na místa, která nebyla původně v plánu. Fandím takovým aktivitám a jsem ráda, že se lidi více rozhýbají díky takovým projektům,“ napsala Jiřina Š., Ledčice.

„Odhaduji, že organizace tohoto ročníku byla pro vás výzvou – výzvou, již jste špičkově zvládli. S tímhle koronavirovým fenoménem se dá vskutku blbě soupeřit a dokázat uspořádat akci takové velikosti (v rámci dvou krajů) si zaslouží obdiv nejen z mé strany. Přeji vám co nejpevnější zdraví a další skvělé ročníky,“ napsal Tobiáš M. z Náchoda.

Vylosovaní výherci:

1. Michal N. Lanškroun elektrokolo

2. Radim D. Litomyšl horské kolo Merida

3. Jana G. Pardubice poukaz Spa Resort Tree of Life

4. Jan M. Letohrad koloběžka

5. Pavel M. Rokytnice v Orlických horách poukaz Hotel Jezerka

6. Jan K. Praha 6 poukaz Cyklo Point

7. Jakub S. Česká Třebová poukaz Cyklo Point

8. Jan V. Vysoké Mýto poukaz Cyklo Point

9. Leoš M. Hradec Králové 7 poukaz Cyklo Point

10. Martina P. Valašské Meziříčí poukaz Cyklo Point

Dárkové propagační předměty a vstupenky