Turistické noviny léto/podzim 2018

26.06.2018

zdroj: DSOHP

Destinační společnost Orlické hory a Podorlicko jako každoročně před letní sezónou chystá vydání Turistických novin léto/podzim 2018.

Tématem turistických novin budou „ Zámky na Orlici“ místa plná příběhů. Ať se pustíte do putování po hradech a zámcích České Loiry, na kterou láká i nová razítkovací hra spojená s odměnou a soutěží, nebo se vydáte za vzpomínkami na první republiku, kdy vznikla celá řada venkovských hostinců, turistických chat i rozhleden. Jak je zvykem, tak také přinášíme pár tipů, kam vyrazit, když zatoužíte po letním osvěžení v přírodě, rodinném putování, gastronomickém zážitku nebo adrenalinových sjezdech.  Letošní osmičkové jubileum je také pro mnohé obce a města rokem oslav, spojených nejen se stoletým výročím české státnosti, ale i s výročími o jejich první zmínce. Přijďte zažít tyto obce a města jinak, třeba při některé z tradičních akcí, které najdete v kalendáři v závěru novin. Milí turisté, cyklisté, malí i velcí návštěvníci, přejeme vám krásné zážitky, spoustu radosti a milých lidí kolem sebe, a co nejpříjemnější vzpomínky na pobyt v této neokoukané destinaci!

Turistické noviny budou k dispozici nejdéle 4. července zdarma na všech informačních centrech destinace nebo ke stažení na www.mojeorlickehory.cz/tiskoviny.