Turistické noviny zima 2018/ jaro 2019

17.12.2018

Destinační společnost Orlické hory a Podorlicko přichystala pravidelné zimní vydání Turistických novin zima/jaro 2019.

Letošní turistické noviny vás přimějí ZASTAVIT SE – VNÍMAT – PROŽÍVAT, jak slibují již na titulní stránce tohoto vydání. Přichystali pro vás několik tipů, jak strávit podařenou zimní dovolenou, a to jak pro rodiny s dětmi, partu přátel i pro milovníky adrenalinu. Zimní atmosféra dá ten správný „šmrnc“ i oblíbeným sportovním aktivitám v tomto ročním období. Poradí vám ty nejlepší běžkařské trasy či lyžařská střediska v destinaci Orlických hor, ze kterých si každý jistě vybere své oblíbené. Nezapomněli ani na jarní období, kdy vše kvete, zvířátka se probouzí ze zimních spánků a zámecký zvěřinec vítá první výletníky na procházkách. Není novinkou, že region je bohatý na kulturní a sportovní akce, proto vám připomenou i několik tradičních a vyhlášených z nich, tak dávejte pozor, ať stihnete tu Vaši oblíbenou!

Turistické noviny jsou k dispozici zdarma na všech informačních centrech destinace nebo ke stažení na www.mojeorlickehory.cz/tiskoviny.