ZASTAV SE – VNÍMEJ – PROŽÍVEJ...to vše v Orlických horách a Podorlicku!

02.03.2019

zdroj: DSOHP

Destinační společnost Orlické hory a Podorlicko prezentuje svou domovskou destinaci na třech nejhlavnějších veletrzích cestovního ruchu v České republice. První z veletrhů byl v měsíci lednu Go a RegionTour v Brně, druhý v únoru Holiday World Praha a třetí v řadě, v termínu od 8. do 9. března bude Infotour a cykloturistika v Hradci Králové. Turistickou oblast Orlické hory a Podorlicko najdete na expozici Východních Čech! Neváhejte a přijeďte načerpat tipy na výlety a zjistit, co nového vám můžeme nabídnout! Orlické hory a Podorlicko je místo, které je přitažlivé svou tichou krásou, klidem, pohodou a pohladí vás nejen po duši!

Orlické hory a Podorlicko Vás doslova pohladí po duši. Jsou přitažlivé svou tichou krásou, klidem, pohodou a autentičností. Region je stále více vyhledávanou turistickou oblastí – pro mnohé zajímavou neznámou, která vyzývá k návštěvě, poznání i objevování. Krásná příroda se zde snoubí se zcela mimořádným bohatstvím kulturních památek, najdeme zde celou řadu šlechtických sídel a tajuplných míst, půvabná města a vesničky, stále živé tradice i zachovalou lidovou architekturu. Čeká tu přívětivá, současně velmi rozmanitá krajina - táhlé horské hřbety s dalekými výhledy i hluboká a romantická údolí řek. Hlavní páteří oblasti je vlastní hřeben Orlických hor s chráněnou krajinnou oblastí, který lemuje státní hranici s Polskem, geografickou osou Podorlicka je poté významná dvojice řek – Tichá a Divoká Orlice. Můžete se sem vydat v kteroukoliv roční dobu. Zastavte se, a na vlastní kůži pocítíte, jak jsou Orlické hory a Podorlicko mimořádně vlídné a přátelské. Vnímejte všemi smysly tu nádhernou krajinu a prožívejte tu jen krásné okamžiky. TOP nabídku destinace si můžete prohlédnout v nové IMAGE brožuře.

Další zajímavé články z turistické oblasti Orlické hory a Podorlicko najdete zde.