Turistické noviny léto/podzim 2019

31.07.2019

zdroj: DSOHP

Destinační společnost Orlické hory a Podorlicko jako každý rok vydává Turistické noviny léto/podzim 2019!

Letošní turistické noviny jsou zaměřené na uvědomění si smyslu SLOW DESTINATION v Orlických horách a Podorlicku ve stylu ZASTAV SE – VNÍMEJ – PROŽÍVEJ, protože U NÁS TO TAK PROSTĚ JE.

Přinášíme vám nejrůznější tipy k trávení svého volna pohodovým a klidným způsobem, které Orlické hory a Podorlicko nabízí a jsou její velkou devízou. Poradíme, kam se vydat, pokud se chcete rozhlédnout z vyhlídkových míst, horských tras, nebo rozhleden. Kde můžete vnímat spojení s přírodou, ať už u přehrad, studánek či řek. Vydat se u nás můžete také po stopách historie, ať už na některém ze Zámků na Orlici, nebo po naučných stezkách. Součástí přírody se stanete ve společnosti zvířátek nejen na farmě, ale i v blízkosti památek. Ukrýt se před deštěm i horkým sluníčkem doporučujeme v zajímavých muzeích. Společné chvíle s rodinou prožijte v některém z místních hotelů, či penzionů. Garantujeme, že z nich budete odjíždět skvěle odpočatí. Přidáváme taky pár tipů, kde můžete meditovat a obklopit se energií míst s geniem loci. Nechybí ani možnosti k uspokojení vašich chuťových pohárků.

Turistické noviny budou zdarma k dispozici od 3.srpna na všech informačních centrech destinace nebo již zde na tomto odkazu http://bit.ly/2GDzCIe.