ZÁMKY NA ORLICI – ČESKÁ LOIRA

10.06.2021

zdroj: DSOHP

Destinační společnost Orlické hory a Podorlicko připravila novou brožuru ZÁMKY NA ORLICI – ČESKÁ LOIRA. Najdete v ní výčet všech šesti historických sídel, jež tento turistický produkt představují a zároveň ho ocenili prvním místem na evropské úrovni v soutěži Excelentní evropské destinace roku 2017.

Tuto brožuru si budete moci v nejbližších dnech osobně vyzvednout ve všech informačních centrech turistické oblasti Orlických hor a Podorlicka a taktéž u členů a partnerů regionu.

Kdo z vás nechce posečkat, neváhejte a stáhněte si ji HNED TEĎ online zde: https://bit.ly/3zgUyyt

Kromě informací, zajímavostí a nabídky všech šesti šlechtických sídel ZÁMKŮ NA ORLICI se můžete také těšit na doporučení, jaká další historická sídla v regionu můžete navštívit. Turistická oblast se totiž vyznačuje nespočtem zámků, hradů a tvrzí, které stojí za návštěvu. Jsou opředená historií, příběhy a pověstmi. Nechybí ani nabídka toho, co dalšího byste neměli minout v okolí Zámků na Orlici. Nabídku doplňuje informace, co dobrého po cestě můžete ochutnat a na jakých dalších místech prožijete zajímavé zážitky.