Soutěž Český Bobr 2008 - další ročník soutěže s Aktivní turistikou!

24.04.2008

I v letošním roce byl vyhlášen již druhý ročník soutěže s aktivní turistikou pod názvem Český Bobr 2008.Jste-li soutěživý, pak neváhejte a zapojte se do soutěže! Vyhrát můžete poukázku pro úhradu pobytu nebo jakýchkoliv služeb poskytovaných areály aktivní turistiky se zastoupením po celé České republice. Pojďte si s námi zasoutěžit a přitom aktivně poznat, jak je u nás krásně a že Česká republika má opravdu co nabídnout!

Podmínkou pro zařazení do soutěže je splnění alespoň jedné ze sedmi aktivit - tzv. bobříků aktivní turistiky - v tématu CYKLO, VODA, LANO, LYŽE, KOŇE, HRY a GURMÁN, a to v některém z certifikovaných areálů aktivní turistiky. Splnění aktivity Vám potvrdí vždy provozovatel areálu aktivní turistiky razítkem areálu do soutěžní motivační karty (včetně uvedení data a místa plnění).  Soutěžní kartu Vám poskytnou přímo v areálech aktivní turistiky, nebo si ji můžete kdykoliv opatřit a vytisknout sami z webových stránek www.aktivni-turistika.cz.

Každý účastník soutěže, který během roku 2008 zašle do sídla pořadatele 2.ročníku soutěže - OHGS s.r.o. - řádně vyplněnou a potvrzenou soutěžní kartu, bude zahrnut do slosování o ceny.

Šance na výhru se zvyšuje s každým dalším absolvováním vždy alespoň jedné aktivity v ostatních areálech aktivní turistiky. Maximální počet zaslaných soutěžních karet na osobu je tak omezen celkovým počtem 25 areálů aktivní turistiky.

Požadavky pro plnění bobříků Vám sdělí v areálech aktivní turistiky a rovněž jsou k dispozici na webových stránkách www.aktivni-turistika.cz. Pro získání bobříka dovednosti je potřeba navštívit některý z  areálů aktivní turistiky a splnit vybranou aktivitu, např. ujet určitý okruh na kole, sjet po řece vymezený úsek na lodi, zdolat lanovou dráhu, absolvovat jízdu v sedle koně, zastřílet z luku, zahrát paintball nebo minigolf, sníst labužnickou specialitu šéfa kuchyně či se oddat relaxační masáži. U některých disciplín se nabízí využít služeb zkušeného instruktora nebo si potřebné vybavení zapůjčit (lodě, horolezecké potřeby, lyže, koně...).

Jako úspěšný účastník soutěže tak navštívíte alespoň jeden z areálů aktivní turistiky, ve kterém splníte libovolnou jednu aktivitu dle nabídky a požadavků konkrétního areálu a v soutěžní kartě budete mít alespoň jedno razítko spolu s datem a místem plnění dané aktivity - bobříka.

První 3 výherci obdrží poukázku ve výši od 1000 - 5000 Kč pro úhradu pobytu či služeb poskytovaných v jakémkoliv areálu aktivní turistiky, které mohou využít během následujícího roku (tj. 2009). Poukázku lze uplatnit např. i pro úhradu půjčovného za sportovní či rekreační vybavení, instruktorské služby (např. výcvik jízdy na koni, lezecké aktivity, školu windsurfingu aj.), ale i pro úhradu dobrého jídla v některém z Vámi vybraného areálu aktivní turistiky.

Soutěže se mohou účastnit jednotlivci, rodiny s dětmi, organizované i neorganizované skupiny a všichni, kteří rádi aktivně tráví svůj volný čas a vyhledávají příjemné domácí prostředí.

Uzávěrka soutěže je 15.12. 2008. Pro více informací shlédněte www.aktivni-turistika.cz.

Přejeme Vám hodně štěstí, zážitků a zábavy s aktivní turistikou!

Nositel projektu Aktivní turistika v Česku:

Region Orlicko - Třebovsko
zastoupený předsedou svazku Mgr. Lubošem Bäuchelem, tel. 465 514 217
Sychrova 16, 562 01 Ústí nad Orlicí, www.orlicko-trebovsko.cz

Tiskovou zprávu za Region Orlicko - Třebovsko připravila:
Mgr. Eva Vaníčková, OHGS s.r.o., 1.1.2008

Pořadatel soutěže:
OHGS s.r.o.,
17. listopadu 1020, 562 01 Ústí nad Orlicí
tel., fax : 465 526 075

Další informace poskytne hlavní manažerka projektu:
RNDr. Renata Šedová, OHGS s.r.o.
tel., fax : 465 526 075, mobil : 603 956 870, e-mail: sedova@ohgs.cz

zdroj: Tisková zpráva

• Sedmihorky - dětská lesní naučná stezka (Turnov)
  • Holiday Park Vrchlabí - Liščí Farma (Vrchlabí)
  • Ráj (Kněžmost)
  • Tobogán (Žamberk)
  • Baldovec (Baldovec-Rozstání)
  • Rekreační areál Kristýna (Hrádek nad Nisou)
  • Sportlife Centrum (Rumburk)
  • Landek Park - hornické muzeum (Ostrava)
  • Skipark Čenkovice (Čenkovice)
  • Pension Moravanka (Dolní Morava)
  • Čertoryje (Hrubá Skála)
  • Autokemp Frenštát pod Radhoštěm (Frenštát pod Radhoštěm)
  • Karolina (Planá u Mariánských Lázní)
  • Poddubí (Kaliště)
  • Turistická ubytovna Cakle (Ústí nad Orlicí)
  • Rekreační středisko Štiří důl (Ždírec nad Doubravou)
  • Outdoorová základna Sport-S Pod Papouščí skálou (Český Krumlov)
  • Lanové centrum Proud (Olomouc)
  • Čapí letka (Krásna Hora nad Vltavou)
  • Kemp Ostrov (Zadní Třebaň)
  • Kemp Vlčák (Osvětimany)
  • Losinka (Rapotín)
  • Hotel Panský dům (Jizerka)
  • Kemp Krkavec (Veselí nad Lužnicí)

Soutěž Český Bobr 2008 - další ročník soutěže s Aktivní turistikou!